Hvem er vi

Sekretariatet

Ditte Bjerregaard, Direktør

Tlf: 60878841

Mail: db@talomvold.dk

 

Thea, Akademisk medarbejder 

Mail: tl@talomvold.dk

Telefon: 93978871

Anette 

Naturterapeut

anette@centerforvoldsforebyggelse.com

Cecilie Kramer, Leder CFV nord

Tlf: 93938548

Mail: crk@talomvold.dk

Anna Hebo Torp Henriksen, stud. jur

Mail: ah@talomvold.dk

Theresa Larsen, akademisk medarbejder

Nord

Pernille Christine Fie Christensen, Akademisk medarbejder

Mail: pc@talomvold.dk

Martin, Bogholder

Mail: msp@talomvold.dk

Rikke Stylsvig Pedersen

Praktikant og gruppefacilitator

Kira Vendelbo, Journalist

Tlf: 22404523

Mail: kv@talomvold.dk

Caroline Jonsson, Gruppefacilitator 

Mail: ch@talomvold.dk

Paige G. Hermansen

Mediegrafiker ph@talomvold.dk 

CFV Fyn

Julie Staal

Frivillig Fyn

Katla Schmidt

Frivillig Fyn

Stine, Leder CFV Fyn

Tlf: 93 93 85 47

Mail: svr@talomvold.dk

Caroline Vendelbo 

Frivillig Fyn

CFV Nord

Vibeke

Gruppefacilitator 
Nord

Bestyrelsen

Thea

Co-forperson

Louise

Co-forperson

Micha

Bestyrelsesmedlem

Morten

Bestyrelsesmedlem

Cecilie

Bestyrelsesmedlem

Rasmus 

Bestyrelsesmedlem

CFV Nord

Hvem er vi?

Vi er en gruppe frivillige der arbejder for at forbygge vold, og udbrede talen om vold i samfundet.

Hvad laver vi?

Vi laver bl.a. gruppeforløb til voksne som har været udsat for vold, forløb til fagpersoner og aktivister som arbejder med vold.

Bliv frivillig!

Kom og bliv frivillig hos os, og være med til at hjælpe mennesker der har været udsat for vold. Du kan skrive til: nord@talomvold.dk 

Bag og CFV Nord

CFV Nord opstod i Aalborg slutningen af 2021.
Februar 2022 arrangerede vi en Solidartitetsmarch – stop vold mod kvinder i kølvandet på det meningsløse drab på Mia S. Stevn. CVF inviterede borgere i Aalborg til at mødes i den svære tid. I tider præget af chok og sorg kan det være vigtigt, at stå sammen i solidaritet – at stå sammen for enhver kvinde, der har følt sig truet, magtesløs og bange for at færdes alene. Vi samlede over 200 Nordjyder. På daværende tidspunkt var der tilknyttet 15 frivillige til lokalafdelingen.

I 2022 bestod megen af CFV Nord’s virke ud af til i at tale om vold gennem flere samtalesaloner afholdt på Buens Bogcafé. Mindre synligt gennemførte vi en brugerundersøgelse, der afdækkede erfaringer med vold i Nordjylland. Der blev ligeledes etableret kontakt med flere byrådsmedlemmer i samarbejdet om et tryggere Aalborg uden vold.

På baggrund af brugerundersøgelsen samt Center for Voldsforebyggelses andre analyser udarbejdede vi voldsforebyggende undervisningsmateriale, som blev afholdt på flere Nordjyske udskolinger, gymnasier og efterskoler i 2023. På landsplan trænede Center for Voldsforebyggelse over 1000 unge mennesker i Viden om Vold.

I nærværende år, 2024, kan vi byde velkommen i nye centrale lokaler i Valdemarsgade 34, kld. 9000 Aalborg. Her vil vi afholde fysiske gruppeforløb for forældre. Det er et gratis tilbud for dig, der søger viden om vold og et trygt fællesskab. I gruppeforløbet arbejder vi ud fra tre kerneprincipper; spejling, erfaring og viden.

Pt. er CFV Nord en lille frivilliggruppe, der ledes af Cecilie Kramer. Opgaverne er brede, lige fra vidensudvikling, drift, netværk, SoMe, undervisning og facilitering af gruppeforløb – målet for alle opgaverne er med baggrund i et fælles værdisæt; fællesskab, bæredygtigt og voldsfrit. Vi justerer og prioriterer opgaverne efter behov, interesse og antal frivillige. Det fælles for CFV Nord’s frivillige er at de er aktivt deltagende og har medbestemmelse over lokalafdelingens udtryk. Det voldsforebyggende arbejde er et fælles projekt.

Løbende tager vi nye frivillige ind og vi vil også gerne tage en uforpligtende samtale med dig. Kontakt os på nord@talomvold.dk.
Hvis du har et ønske om at støtte op om lokalforeningens arbejde, så hold øje med vores instagramprofil @cfv.nord, hvor vi løbende opdaterer.

Vi vil også opfordre dig at melde dig ind i Center for Voldsforebyggelse og tage del i vores forskellige tilbud.

CFV – Fyn

Bag om CFV-Fyn

Center for Voldsforebyggelses lokalafdeling i Odense startede i det små i sommeren 2023, hvor engagerede frivillige feminister rakte ud og kastede lys på et behov for voldsforebyggende indsatser på Fyn. Og i september 2023 blev lokalafdelingen CFV Fyn officielt en realitet.

Vi er en lokal forankring af organisationen i Odense og på Fyn på samme vis, som vores søster afdeling i Nord er det i Aalborg. Det betyder, at vi engagerer os lokalt igennem sparring og samarbejder med relevante lokale foreninger og interessenter samt indsatser for lokale målgrupper og udbredelse af voldsforebyggende viden i det fynske.

Afdelingen ledes af Stine Rasmussen, som er projektkoordinator på Tal om Vold indsatsen i Odense og har ansvar for driften af lokalafdelingen og samarbejdet med de dygtige frivillige, der er tilknyttet.

Ræk endelig ud, hvis du/i vil engagere jer i det voldsforebyggende arbejde i Odense og på Fyn, eller hvis du/i bare har brug for sparring over en god kop kaffe eller te. Stine kan kontaktes på: svr@talomvold.dk eller tlf. 93 93 85 47