Bliv frivillig

Har du lyst til at være frivillig i Center for Magtanalyse?

Som frivillig bliver du en del af et fællesskab, der arbejder på et flertal af projekter. De forskellige frivilliggrupper er inddelt i henholdsvis SoMe, event-og lobbyarbejde, fundraising, Tal om vold (støttegrupper) og vidensafdelingen (Femicide). Læs mere om hvad de forskellige grupper tilbyder:

De forskellige frivilligegrupper er:

Frivillig i Støttegrupperne

Som frivillig i støttegrupperne vil du stå for at rekruttere nye gruppedeltagere og gøre opmærksom på arbejdet. 

 • Arbejdsopgaver: En konkret arbejdsopgave vil eksempelvis være at holde infomøder om støttegrupperne, facilitere workshops samt dele flyers ud på skoler og gymnasier.
 • Hvad vi kan tilbyde dig: Vi tilbyder et vidensforløb om metode og voldsfaglig viden og klæder dig på til opgaven.
 • Hvorfor skal du være med?: Som en del af denne frivilliggruppe, kan du være med til at sikre at folk kan få den rette støtte.

Frivillig i SoMe

Som frivillig i SoMe vil du være med til at forebygge vold, ved at sprede CMAs vision gennem interaktiv vidensdeling på digitale medieplatforme.

 • Arbejdsopgaver: Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at skabe kreativt indhold som deles på vores instagram, hjemmeside og facebook.
 • Hvad vi kan tilbyde dig: Du får lov til at være en del af et hold der tænker kreativt og omsætter kompleks viden til let tilgængeligt materiale. Du vil desuden få nyttig erfaring indenfor PR/Social media management.
 • Hvorfor skal du være med? Som frivillig for SoMe gruppen vil du være med til at meningsdanne og sprede et vigtigt budskab. Du vil samtidig kan videreudvikle kreative og formidlingsmæssige kompetencer.

Frivillig i Event-og lobbygruppen

Vil du være med til at planlægge sjove events, festivaller, konferencer og debatoplæg, som har til formål at samle mennesker om et fælles formål?

 • Arbejdsopgaver: Planlægning, organisering og visualisering af ideer vedrørende spændende arrangementer.
 • Hvad vi kan tilbyde dig: Du vil få erfaring indenfor eventplanlægning. Derudover vil du få relevant viden om hvordan man identificerer nøglepersoner eksempelvis politikere, opretter kontakt og bibeholder godt samarbejde. Dertil vil du få mulighed for at skabe og deltage i et flertal af sociale og vidensformidlende begivenheder.
 • Hvorfor skal du være med? Som frivillig for Event-og lobbygruppen lærer du at bygge spændende events op fra bunden og have indflydelse på idéfase, eksekvering og afrunding. Her kan du gøre en forskel gennem menneskelig interaktion og forsamling.

Frivillig i Fundraisinggruppen

Som frivillig i Fundraisinggruppen er du med til at sikre at vi kan udfolde vores projekter på et bæredygtigt grundlag.

 • Arbejdsopgaver: Dine konkrete arbejdsopgaver vil være at skrive fundansøgninger sammen med sekretariatets projektledere. Du vil desuden være med til at projektudvikler.
 • Hvad vi kan tilbyde dig: Du vil få brugbar erfaring og forståelse indenfor fundraising og at skrive konkrete ansøgninger, en evne som kan anvendes i mange andre arbejdsmæssige kontekster.
 • Hvorfor skal du være med? Som frivillig for Fundraisinggruppen udfører du en essentiel opgave, som vil sikre CMAs fortsatte arbejde. Derved vil du være med til at rejse midler, som vil hjælpe med vores forskellige indsatser, som søger at forebygge vold.

Frivillig i Vidensafdelingen

Har du lyst til at opsøge ny vigtig viden og dele den med andre gennem formidling?
 • Arbejdsopgaver: Du vil være med til at skrive artikler, lave research og hjælpe med at lave banebrydende magtanalyser.
 • Hvad vi kan tilbyde dig: Du lærer at skabe nye innovative løsninger på komplekse samfundsproblemstillinger såsom vold. Du vil desuden få færdigheder indenfor ‘policy-udvikling’, lære at skrive rapporter og forstå lovgivning på volds-og sundhedsområdet.
 • Hvorfor skal du være med? Som frivillig i vidensafdelingen vil du være med til at lave vores noget af vores vigtigste arbejde; folkeoplysning. Du vil indgå i et spændende team for folk tænker teoretisk og metodisk og har en passion for viden.

Hvis du føler dig motiveret og har lyst til at være en del af fællesskabet så send en mail til afdelingen i København på frivilligecma@talomvold.dk. Skriv til afdelingen i Aalborg på FrivilligCMAAalborg@talomvold.dk. Skriv ‘frivillig og den afdeling du ønsker at blive tilknyttet’ og fortæl lidt om dig selv, og hvordan du har lyst til at deltage i arbejdet.

Vi glæder os til at høre fra dig