Vold skal aldrig være ensomt
1:1 samtaler
Uforpligtende 1:1-samtaler med voldsfaglig sparring
Har du eller en du kender erfaret vold, kontrol, manipulation eller føler du dig fanget i en svær situation? Vores voldsfaglige sparringspersoner sidder klar til at lytte og møde dig, hvor du er. I en tryg og fortrolig samtale kan du dele dine tanker, følelser og bekymringer uden at føle dig forpligtet til noget. Der vil i samtalen være fokus på dig, din proces og dine behov.
Uanset om du ønsker en at læne dig op ad, eller blot har brug for at blive hørt, står vi klar til at støtte dig. Du er aldrig alene – og du fortjener støtte til et liv uden vold.
Sådan starter du:
Send os en besked, eller bed om at blive ringet op – vi aftaler en tid, der passer dig. Det er gratis, anonymt og helt på dine præmisser.
Gruppeforløb
Tal om Vold gruppeforløb
Skræddersyede gruppeforløb med løbende opstart online og fysisk
Hos CFV tror vi på, at støtte skal være tilgængeligt for alle, uanset baggrund eller erfaringer. Derfor tilbyder vi skræddersyede gruppeforløb, der imødekommer forskellige behov og skaber et trygt rum, hvor du kan finde støtte og fællesskab.
At være voldsudsat eller pårørende kan føles ensomt – men det behøver det ikke være. Tal om Vold gruppeforløb skaber et trygt rum, hvor du møder andre, der har lignende erfaringer. Her kan du dele dine tanker, få nye perspektiver og vide, at du ikke er alene.
Hvert gruppeforløb varer otte uger og ledes af voldsfaglige facilitatorer, der guider sessionerne og sikrer, at du føler dig hørt og forstået. Gennem vidensoplæg og praktiske øvelser arbejder vi med temaer som voldsbegrebet, følelser, traumer og ikke-voldelig kommunikation.
Det praktiske:
- Varighed: 8 uger, med 2 timers varighed pr. møde.
- Gruppeformat: Grupperne består af fire til seks personer.
- Lokationer: Vi tilbyder fysiske grupper i København, Aalborg og Odense samt online grupper.
- Facilitering: Alle forløb ledes af fagpersoner fra CFV med voldsfaglig viden og erfaring i at skabe trygge, helende rum.
- Indhold: Forløbene kombinerer teori og praktiske øvelser, der styrker din forståelse og handlekraft.
Sådan tilmelder du dig:
Kontakt os via formularen på denne side – vi guider dig trygt igennem processen og hjælper dig i gang.
Bliv frivillig
Bliv frivillig og gør en forskel!
Som frivillig hos CFV bliver du en del af et engageret fællesskab, hvor vi sammen arbejder for at forebygge vold og støtte dem, der rækker ud til os. Her er dine idéer, din energi og dit nærvær afgørende for at skabe forandring.
Hvad kan du bidrage med?
- Bliv facilitator og støt unge og voksne i gruppeforløb
- Hjælp med planlægning og afholdelse af events og workshops
- Spred budskabet om voldforebyggelse på sociale medier
- Vær med til at udvikle nye initiativer, der gør en forskel
Vi tilbyder dig:
- Grundig oplæring, voldsfaglig viden og løbende støtte, sparring og kurser
- Mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for samtale, projektarbejde og formidling
- Et fællesskab, der vil forebygge vold i alle dens former
Sådan bliver du frivillig:
Send os en ansøgning til kontakt@talomvold.dk med information om dig selv, og hvad du brænder for. Sammen finder vi den rolle, der passer bedst til dig.
Vil du vide mere om vold og voldsforebyggelse?
Tilmeld dig vores webinar herunder:
Tilmelding til gruppeforløb

Vores tilgang
Vi er voldsfaglige eksperter som bruger peer-to-peer metoder, i gruppeforløbene.
Baggrund for tal om vold
Tal om Vold: Et fællesskab for heling og modstand
Hos Tal om Vold tilbyder vi et ikke-terapeutisk gruppeforløb, der fungerer som et trygt supplement til din helingsproces. Her møder du andre, der har erfaret vold i nære relationer, og sammen skaber vi et rum – online eller fysisk -, hvor der er plads til at dele, lytte og finde alternative veje. Forløbet bygger på veldokumenterede metoder som kollektiv heling, peer-to-peer og bevidning, og vi arbejder med fokus på responsbaseret praksis og modstandshandlinger, så du kan genfinde ressourcerne til at tage styring i dit liv.
Hvad gør Tal om Vold unikt?
Kollektiv heling: Ressourcer i fællesskabet
Når vi deler vores erfaringer med andre, der har erfaret lignende situationer, skabes der et trygt rum for heling. Når vi har været udsat for vold, kan vi ofte føle os meget alene – i gruppen oplever vi noget helt unikt, nemlig at kunne spejle os i andres erfaringer, og at de kan spejle sig i vores. Vi opdager, at vi ikke står alene, og reflekterer sammen over voldens påvirkninger og veje videre.
I Tal om Vold skaber vi et miljø, hvor du kan føle dig set og hørt. Gruppens dynamik gør det muligt at genopbygge tillid – både til dig selv og til andre.
Peer-to-peer: Ligeværdig støtte og nye perspektiver
I vores grupper ser vi dig som ekspert på dit eget liv og dine erfaringer. Facilitatorerne guider deltagerne til at dele refleksioner og perspektiver med hinanden – altid med fokus på anerkendelse.
I stedet for at give løsninger eller råd skaber vi rammerne for, at du kan finde dine egne svar og opdage eller genopdage egne ressourcer. Peer-to-peer-metoden styrker fællesskabet og giver dig mulighed for at se nye veje fremad, inspireret af egne og andres erfaringer.
Bevidning: At blive set og styrket
At dele sin fortælling og blive bevidnet af andre er en kraftfuld måde at se sig selv og sine erfaringer på en anden måde. Når du deler din voldserfaring i gruppen, ses det som en ressource, fordi bare det, at tale om volden, har en lindrende effekt. Det kan hjælpe dig med at fortælle din fortælling på en ny måde, der styrker din forståelse af dig selv, når andre genfortæller din fortælling med deres ord og perspektiver.
Responsbaseret praksis: Fokus på modstandshandlinger
Vi arbejder med en responsbaseret tilgang, der fokuserer på dine reaktioner og handlinger i mødet med vold. Vores metode anerkender, at vold ikke kun handler om skader, men også om, hvordan du har reageret for at beskytte dig selv og dem, du holder af. Disse handlinger, store som små, viser din evne til at navigere svære og komplekse situationer, og gruppen støtter dig i at få øje på egne styrker og ressourcer – og skaber et rum, hvor du kan arbejde videre med dem i dit eget tempo.
Hvorfor vælge Tal om Vold?
- Du bliver mødt som den, du er, og får plads til at dele i et trygt og respektfuldt fællesskab, hvor du kan sparre med og spejle dig i andre med lignende erfaringer.
- Gennem vidensoplæg opnår du ny viden om vold, der gør det nemmere, at tale om det, du har oplevet.
- Vi arbejder sammen om at styrke din forståelse af dig selv og dine egne ressourcer og modstandshandlinger.
- Tal om Vold henvender sig til alle – uanset baggrund.
- Forløbet er gratis for medlemmer af CFV.